maanantai 23. maaliskuuta 2015

Hikeä pukkaa...

Kylläpä on uutta ja ihmeellistä tämä opiskelijan elämä näin kypsemmällä iällä ja edellisestä opiskelusta kun on jo parikymmentä vuotta aikaa vierähtänyt.
Tänään meinas hikeä pukata kun oli tietotekniikan osaamistesti. Ihan kuiviltaan tuli vetäistyä, ilman suurempia opintoja. Meinasi päänvaivaa tuottaa, mutta ainakin sain tehtyä kokeen määräajassa.
Mutta hyödyllistä oppiahan tuo tietotekniikka on niin arkielämän kuin työnkin kannalta. Kyllä sitä on tomppeli niin monen asian tehnyt pitemmän kautta.

Asiakaspalvelu aineena on varsin mielenkiintoista ja suorastaan odotan lisää tietoa ja uusia asioita siihen liittyen. Asiakaspalvelijaksihan synnytään, mutta teoreettinen ja käytännön tuoma opittu tieto helpottavat hyvän asiakaspalvelun toteuttamista.
Sen huomasin vain viime viikolla käydessäni Lappeenrannassa asioimassa ja shoppailemassa,että tieto luo tuskaa ja sitä on nyt hyvin tarkka ja laatutietoinen asiakaspalvelijoita seuraava asiakas. Palautettakin tulee annettua entistä herkemmin.Palaute oli lajityypiltään niin myönteistä kuin kielteistäkin. Parissa tilanteessa kyllä mietin että kaikkea sitä on niinkuin heiniäkin. Piti ihan eräältäkin asiakaspalvelijalta kysyä oletkohan nyt varmasti ihan oikealla alalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti